Alamanuia vitiō feso'ota'iga mo faiga fa'afeso'ota'i nofoaafi

I se atina'e tele i faiga tau feso'ota'iga i nofoaafi, ua fa'alauiloa mai ai faiga fou o telefoni fa'apisinisi e fa'aleleia atili ai feso'ota'iga ma le saogalemu.Fuafuaina mo le fa'aogaina o falefaigaluega, o le a toe fa'afouina e le aufaipisinisi le auala e feso'ota'i ai ma fa'amaopoopo galuega.

O lenei faiga tau feso'ota'iga a'oa'oga na fa'alauiloa e fa'afetauia le fa'atupula'ia o mana'oga mo feso'ota'iga fa'atuatuaina ma lelei.A'o fa'atupula'ia fa'agaoioiga o nofoaafi, o le mana'oga mo feso'ota'iga malosi ma malupuipuia ua fa'anatinati nai lo se isi lava taimi.

Telefoni fa'apisinisio lo'o fa'apipi'iina faiga fa'apitoa fa'aonaponei ma fa'apitoa e fa'amalieina mana'oga fa'apitoa o feso'ota'iga o nofoaafi.E maua ai feso'ota'iga manino ma le leo fa'alavelave, fa'amautinoaina e mafai e tagata faigaluega o nofoaafi ona lelei le tu'uina atu o fa'amatalaga taua i le taimi moni.E taua tele lenei mea e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le lelei o le faʻaogaina o nofoaafi, ona o soʻo se tuai poʻo se fesoʻotaʻiga e mafai ona i ai ni aʻafiaga ogaoga.

E le gata i lea,telefoni nofoaafiua mamanuina faiga e tetee atu ai i tulaga faigata o le siosiomaga e masani ona fetaiai i siosiomaga o nofoaafi.O lona faufale malosi ma le tumau e fetaui lelei i tulaga mana'omia mo le fa'aogaina o nofoaafi e taua tele ai le fa'atuatuaina.

O se tasi o itu taua o lenei faiga telefoni feavea'i o lona tu'ufa'atasiga lelei ma atina'e feso'ota'iga o nofoaafi.O lona uiga e mafai ona faʻatinoina faigofie e aunoa ma le manaʻomia o se toe faʻaleleia tele o faiga o loʻo iai nei, faʻaitiitia le faʻalavelave i gaioiga aʻo faʻateleina le aoga o tekinolosi fou.

O le fa'aogaina o le telefoni feavea'i o lo'o fa'ailogaina ai se la'asaga taua i le fa'aonaponei o feso'ota'iga i nofoaafi ma fa'amautinoa le saogalemu o tagata faigaluega ma pasese.E ala i le tu'uina atu o feso'ota'iga fa'atuatuaina ma lelei, o lo'o i ai le agava'a e fa'afaigofie ai galuega ma fa'aleleia atili le fa'atinoga o nofoaafi.

E le gata i lea, alamanuiatelefoni fa'afuase'ifaiga e fa'amoemoe e iai se a'afiaga lelei i le fa'alavelave fa'afuase'i a le alamanuia o nofoaafi.Afai e tupu se mea e leʻi mafaufauina poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a mafai e le faiga o fesoʻotaʻiga vave ma lelei, faʻatagaina mo se tali faʻamaopoopo vave ma faʻamautinoa le saogalemu o tagata uma e aofia ai.

I le aotelega, o le fa'aofiina o le telefoni feavea'i o lo'o fa'ailogaina se mata'ina i taumafaiga faifaipea e fa'aleleia atili feso'otaiga ma le saogalemu.Faatasi ai ma ona foliga sili atu ma le faʻatulagaina o mamanu, e faʻamoemoe e avea ma meafaigaluega taua mo tagata faigaluega nofoaafi ma fesoasoani i le faʻaauauina o le atinaʻeina o le alamanuia o nofoaafi.


Taimi meli: Apr-18-2024