Fa'aaogāina ole telefoni e le susu ile fale fa'ainisinia ole gataifale

O galuega fa'ainisinia a tagata i fafo o lo'o fa'atatau i le atina'eina o suau'u ma kesi i fafo ma le fa'aogaina o le malosi.O le inisinia o le gataifale e masani lava ona faasino i vaa e fausia i fafo atu o le gataifale o le suauu ma le kesi.

O se va'a fa'ainisinia i fafo e fa'atatau i se "vaa" e fa'apitoa i nisi ituaiga o vai po'o lalo o le sami.O loʻo faʻapipiʻiina i seti atoatoa o masini galue e faʻamaeʻa ai galuega faʻapitoa, e pei o le faʻamautinoaina o le vai, faʻaogaina o le taulaga, fausiaina o le suavai, fausiaina i fafo, laveai ma faʻasao, ma isi. ma va'a fa'asao, uafu opeopea, va'a ma'ulu ma'i, ma isi. Ona o uiga tau si'osi'omaga o galuega i fafo, e le maalofia le fetaia'i ma matagi tetele ma galu, o lea e mana'omia ai mea tau feso'ota'iga e le susu.

Ningbo Joiwo Fa'asaienisi-fa'amaonia Saienisi ma Tekonolosi CO.,LTD.e 17 tausaga o le poto masani i le gaosiga o le telefoni e le susu.E lua ituaiga telefoni e le susu: telefoni analog ma telefoni IP.O lo'o iai a matou telefoni fa'apitoa e le susu JWAT307.O telefoni e le susu o Joiwo o lo'o faia uma i le alumini alumini, fa'atasi ai ma le uamea u'amea ma se fale, lea e mafai ona puipuia lelei le telefoni ma sili atu ona lelei le fa'aogaina o le fa'aogaina.

E le gata i lea, i le avea ai o Alibaba ma faʻatau auro pine auro, o le a matou tuʻuina atu foʻi auaunaga lelei pe a uma ona faʻatau atu ma tausiga.

Afai e te fiafia, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Oke-18-2023